Distributie produse cosmetice

DUKEPRO te sustine de aceea iti oferim programul de reduceri, exclusiv profesionistilor.

Daca activezi in domeniul beauty, ai o scoala sau distribui produse de infrumusetare, suntem alaturi de tine si iti sprijinim afacerea prin suport educational, consultanta si preturi preferentiale.

Esti profesionist? Creaza-ti cont , trimite-ne copie dupa diploma de atestare profesionala prin email la contact@dukepro.ro cu subiect Parteneri Dukepro. Dupa activare va vom trimite un email de confirmare cu un cod de voucher pe care il puteti utiliza pentru a avea beneficii financiare(reduceri de pret) de 20% dupa logare.

Beneficiezi de 20% reducere la toate produsele din categoria 6.ZERO pe www.dukepro.ro.

Reducerea pentru profesionisti nu se cumuleaza cu alte reduceri aplicate deja produselor de pe site ( reduceri , oferte , promotii , Black Friday , Halloween , reduceri de sarbatori – Craciun , Paste etc ).

REGULAMENT:

– codul de voucher este destinat exclusiv profesionistilor.

– codul de voucher se poate utiliza doar dupa logare.

– codul de voucher este destinat STRICT produselor din brandul 6.ZERO indiferent din ce categorie fac parte.

– in  cazul unei eventuale erori de soft in care se aplica discountul de 20% pe alte  produse in afara de produsele 6.ZERO se va interveni pentru recalcularea comenzii dumneavoastra urmand sa fiti anuntati despre schimbarile aduse.

Detii o scoala de coafura? Suntem alaturi de tine.  Scrie-ne email la contact@dukepro.ro cu intentia de a colabora si de restul ne ocupam noi :)

Doresti sa devii distribuitor al produselor noastre ?

Contacteaza-ne prin email la contact@dukepro.ro cu subiect OFERTA DISTRIBUTIE sau suna la numarul 0742 238 770 .

ATENTIE : va rugam nu trimiteti copii dupa alte documente decat diplome . Nu ne intereseaza CNP si alte date personale .

Va rugam sa acoperiti acele parti printr-un program de editare sau alte mijloace astfel incat sa nu ne furnizati mai mult decat actele necesare. .

In cazul in care nu ascundeti acele date personale , va asiguram ca nu avem niciun interes de a le prelucra in mod personal.

Daca activezi in domeniul beauty, ai o scoala sau doresti sa distribui/ sa revinzi produse de infrumusetare, suntem alaturi de tine si iti sprijinim afacerea prin suport educational, consultanta si preturi preferentiale.

Esti profesionist? Creaza-ti cont , trimite-ne copie dupa diploma de atestare profesionala prin email la contact@dukepro.ro cu subiectul “Parteneri Dukepro” iar noi iti vom crea contul in cel mai scurt timp posibil pentru a putea beneficia cat mai repede de preturi preferentiale.

Detii o scoala de coafura? Suntem alaturi de tine. Scrie-ne email la contact@dukepro.ro cu intentia de a colabora si de restul ne ocupam noi. ????

Doresti sa devii distribuitor al produselor noastre ?
Contacteaza-ne prin email la contact@dukepro.ro cu subiect “OFERTA DISTRIBUTIE” si intentia de colaborare.

ATENTIE : va rugam nu trimiteti copii dupa alte documente decat diplome . Nu ne intereseaza CNP si alte date personale .

Va rugam sa acoperiti acele parti printr-un program de editare sau alte mijloace astfel incat sa nu ne furnizati mai mult decat actele necesare. .

In cazul in care nu ascundeti acele date personale , va asiguram ca nu avem niciun interes de a le prelucra in mod personal.