Formular de retur

Formular de retur

  ???? Bun venit în Centrul nostru de Retururi!

  Ne bucurăm să vă oferim o experiență de cumpărături excepțională și ne străduim să vă asigurăm că fiecare produs pe care îl achiziționați îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Înțelegem, totuși, că uneori un produs poate să nu fie exact ceea ce ați așteptat. Pentru acele momente, am creat un proces simplu și eficient de retur.

  Cum Funcționează Procesul de Retur:

  1. Completați cu Atenție Formularul de Retur: Vă rugăm să oferiți detalii cât mai clare despre produsul pe care doriți să-l returnați, inclusiv motivul returului.
  2. Verificați Condițiile de Retur: Asigurați-vă că produsul îndeplinește condițiile noastre de retur, care includ starea originală a produsului și ambalajul.
  3. Ambalați Produsul: Puneți produsul în ambalajul său original, inclusiv orice accesorii sau materiale promoționale care au venit cu acesta.
  4. Trimiteți Produsul Înapoi: Folosiți eticheta de retur preplătită (dacă este disponibilă) și trimiteți produsul înapoi la adresa noastră de retur.
  5. Procesarea Returului: După ce primim produsul retur, vom efectua o inspecție pentru a ne asigura că se află în starea corespunzătoare și apoi vom procesa cererea dvs. de rambursare sau schimb.

  ???? Citirea Politicii de Retur: Pentru a înțelege toate detaliile și condițiile procesului de retur, vă rugăm să consultați Politica Noastră de Retur.

  ???? Ne dorim Satisfacția Dumneavoastră Totală: Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, echipa noastră de servicii pentru clienți este gata să vă ajute. Contactați-ne la contact@dukepro.ro sau la numărul de telefon 0742 238 770.

  Mulțumim că ați ales DUKE PRO LINE SRL! Suntem aici pentru a vă asigura că experiența dvs. este mereu una plăcută și satisfăcătoare.